Tietoa meistä

Tietoa meistä

Sarbon Woodwise Oy toimii Auson-tuotteiden jakelijana ja markkinoijana Suomessa. Olemme osa vuonna 1878 perustettua saksalaista perheyhtiötä, joka toimii puunjalostuksen sekä rakennustarvikekaupan aloilla. 

Raaka-aineet luonnosta

Auson on ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1928. Se on tällä hetkellä johtava mäntytervatuotteiden valmistaja Skandinaviassa.

Luonnonmukainen ja perinteinen puunkäsittely ja raaka-aineet ovat keskiössä Ausonin tervavalmisteiden lisäksi myös lisävalikoimamme tuotteissa. Tämä on nähtävissä niin Organowoodin piipohjaisissa tuotteissa, Osmo Colorin auringonkukkaöljyyn pohjautuvissa tuotteissa kuin Timberexin luonnonöljypohjaisissa tuotteissa.Arvojamme ovat

Vaalitaan ympäristöä ja ihmisyyttä
Kaikella on arvo ja merkitys. Kannustamme kotimaisen puun käyttöön ja elinkaariajattelun lisäämiseen. Teemme työtä, jotta tuotetarjontamme tukisi näitä arvojamme.
Sanoudumme irti yhteistöistä, joissa käytetään uhanalaisia ja suojeltavia puulajeja, tai eriarvoistetaan ja hyväksikäytetään ihmisiä. 

Tehdään yhdessä ja autetaan toisiamme
Vain kun me puhallamme yhteen hiileen, voimme tehdä jotain suurempaa. Tulevaisuuden kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää.

Ollaan läpinäkyviä ja avoimia
Pyrimme aina jakamaan avoimesti selkokielistä tietoa. Tarkoituksenamme ei ole hämmentää, eikä monimutkaistaa asioita, vaan auttaa ja rohkaista onnistumaan.

Pidetään tekemisessä mukana ilo ja positiivisuus
Hyvä fiilis tarttuu. Positiivinen mieli auttaa etsimään uusia tapoja ja mahdollisuuksia, vaikka kaikki ei menisikään kuin Strömsössä. 

Hullutellaan ja rikotaan rajoja 
Asiat ja ihmiset eivät kuulu laatikoihin, ja vastaukset eivät aina löydy manuaalista, siksi on tärkeää uskaltaa myös heittäytyä ja kokeilla rohkeasti. 

Haluamme olla aina yhtä merkityksellisiä kuin sinun toiveesi ja tarpeesi ovat!


Muut tuotesarjamme:

Kasviöljypohjaiset, alkuperäiset Puuvahat ja Öljyvahat puupintojen suojaamiseen sisällä ja ulkona.

Piipohjainen puunkäsittelymenetelmä ulkopuupinnoille.

Puulipeät ja puusuovat lattioiden ja terassilautojen käsittelyyn.

Ammattimaiseen lattiankäsittelyyn tarkoitetut kasviöljypohjaiset öljyt ja hoitotuotteet.

Ota yhteyttä

Sarbon Woodwise Oy
Postiosoite: Askonkatu 13, 15100 Lahti
Käyntiosoite: Askonkatu 13, katutaso, 15100 Lahti
Vaihde (tuoteneuvonta ja tilaukset): 0192644200